Uw kennis der Russische taal verbeteren en uitbreiden

Russische Cultureel Atelier in Goes. Door het dagelijkse contact met moedertaalsprekers gaat het leren van de taal bijna als vanzelf. RusTaal.com is inderdaad de beste plek om Russisch te leren.
Het voordeel van Russisch leren bij RusTaal.com  is dat u natuurlijk veel sneller en veel meer vooruitgang boekt (omdat de meeste lessen gaan via uw eigen computer) dan wanneer u een taalcursus Russisch een of twee keer in de week zou volgen.
Een nieuwe taal leren is vooral een kwestie van veel thuis oefenen en dat is precies wat u zult doen tijdens deze cursus Russisch!
Wilt u uw kennis der Russische taal verbeteren en uitbreiden (begrijpen, russische letters blind typen en schrijven) bent u van harte welkom! 

  • U hoeft niet van te voren betalen..
  • U krijgt het aantal lessen dat u wilt.
  • U hoeft niet voor lesmateriaal betalen.
  • U kunt de beste tijd voor u zelf kiezen.

Na afloop van de cursus Russisch voor beginners zijn uw spreek- en luistervaardigheid goed ontwikkeld en beheerst u ruim 5000 Russische woorden. Ook kunt u corresponderen en boeken, tijdschriften en kranten lezen, Russische zinnen typen en op papier schrijven.
Bij RusTaal.com is klant koning, u heeft geen enkele financiële verplichting behalve voor de reeds gevolgde lessen. U kunt dus op elk moment en zonder opgaaf van reden met de cursus stoppen.

Inschrijven: support@rustaal.com

Russische hobby cursus in Goes

voor beginners en gevorderden

Russisch leren in Schouwen-Duiveland

Russisch voor beginners en voor gevorderden: geen extra kosten voor het cursusmateriaal.
+31(0)6-15863086 / +31(0)111-765007

У природы нет плохой погоды:MP3

Russische taal cursus in Goes

Nederlandse taal voor Russischsprekende mensen

U kunt kiezen voor individuele lessen of in groepsverband. De lessen via Skype zijn zeer kwalitatief. Bij ons is klant koning, u bepaalt de frequentie en er is geen enkele financiële verplichting behalve voor de reeds gevolgde lessen. We werken niet met contracten, u kunt dus op elk moment en zonder opgaaf van reden met de cursus stoppen. Kijk proefles